Over ons

 

Tresoro is een groothandel in juwelen, gespecialiseerd in parels.

We zijn een onderneming met 25 jaar ervaring en gevestigde distributie door meer dan 150 verkooppunten in België en Nederland.

We onderscheiden ons in de markt door eigen innovatieve producten te ontwikkelen in onze atelier. De materialen die we hiervoor gebruiken zijn steeds uiterst kwalitatief en persoonlijk uitgekozen door de eigenaars.

Wij staan onze klanten niet alleen bij in hun dagelijkse verkoop, maar adviseren hen ook met plezier over product en markt zodat zij hun klanten optimaal kunnen helpen bij het uitkiezen en onderhouden van een passend juweel.

 

Hoe wij ons onderscheiden

Innovatieve ontwerpen

Wij willen onze klanten voortdurend inspireren door snel in te spelen op mode trends en eigen innovatieve creaties aan te bieden. We maken hierdoor parels zeer toegankelijk, zodat er voor elke vrouw een parel is.

 

Kwalitatieve materialen

Onze passie voor parels en juwelen vertaalt zich onophoudelijk in een ware zoektocht naar product dat prijs-kwaliteit de beste waarde geeft voor onze klant. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan voor onze klanten, zo dat zij iedere persoon die op zoek is naar parels, kleurstenen of juwelen, op de best mogelijke manier kunnen helpen.

 

Uitgebreide klantenservice

We stellen ons graag flexibel op naar klanten en delen met plezier onze expertise. Het is belangrijk dat zowel onze klant als de consument goed geïnformeerd wordt zodat men comfortabel is met zijn/haar aankoop. Vraag ons gerust meer over parels, juwelen en het onderhoud zodat we samen het maximale uit ons product halen.

 

Ons verhaal

Linda had al lange tijd een passie voor juwelen nog voor Tresoro ooit werd opgericht. In de juwelenwinkel Roobroeck van haar schoonouders leerde ze door mee te helpen zeer snel de ware schoonheid van juwelen en parels kennen. De 40 jaar ervaring die aanwezig was werd stilaan actieve kennis voor Linda. De aantrekking van parels in hun diversiteit deed de vonk overslaan om zelf haar eigen zaak op te starten en creatief aan de slag te gaan met parels.

De slogan, "(For) Every woman a pearl", is een missie die ze sinds de start heeft meegedragen. Door te focussen op kwaliteit en creativiteit kon ze vlot starten, maar door de klant centraal te zetten als sterspeler en niet haar merk, kon ze haar positie verankeren in de Belgische markt.

In December 2017 besloot Mathieu Roobroeck, haar zoon, mee in de zaak te stappen. Samen wordt er gewerkt aan de toekomst van de zaak, in een sneller veranderende markt, voortbouwend op de 30 jaar oude fundamenten die nog steeds de basis vormen. Door de jaren heen verruimde niet alleen de grootte van Tresoro als organisatie maar ook haar productaanbod. De focus blijft op parels, maar de klant kan bij Tresoro ondertussen ook terecht voor de mooiste juwelen en kleurstenen.

Meer dan ooit worden Linda en Mathieu zich bewust, dat Tresoro meer kan en moet doen dan hun product op de markt brengen. Het correct informeren van klant en consument over de markt, juwelen, parels en het onderhoud ervan wordt na een dagdagelijkse activiteit een centraal punt in de bedrijfsfilosofie, zodat Tresoro garant kan staan voor kwaliteit en iedereen op geïnformeerde wijze, comfortabel een passend juweel kan uitkiezen.

 

Linda Meert

Zaakvoerder

Linda@tresoro.be
tel: +32 (0)52 22 26 06

Mathieu Roobroeck

Zaakvoerder

Mathieu@tresoro.be
tel: +32 (0)52 22 26 06

Wendy Roemen

Verkoopsmedewerker België en Nederland

Wendy@tresoro.be
tel: +31 (0)6 20 53 54 22

Ilse De Wolf

Customer Service

Ilse@tresoro.be
tel: 052 22 26 06

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemtMeer info